X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Oportunitate unică de studii ,programul MBA Sheffield la Bucureşti ©

2 apr. 2014,, 08:30   Societate
4062 0
Foto : noi.md
Programul MBA Sheffield este predat la Bucureşti din anul 2006 şi atrage în fiecare an mulţi specialişti şi manageri din România iar de anul trecut şi manageri din Republica Moldova s-au alăturat cursurilor de la Bucureşti.

Campania de recrutare continuă şi anul acesta în Moldova unde Sheffield oferă burse parţiale în valoare de 30% din costul studiilor. De asemenea Reprezentantul Universităţii Sheffield vine la Chişinău pentru a se întîlni personal cu cei interesaţi în zilele de 15 şi 16 aprilie 2014 la Leogrand Convention Center .

Universitatea Sheffield din Marea Britanie este una dintre cele mai bine cotate universitati din lume , aflata mereu in top 10 in UK iar in anul 2011 a fost declarata Universitatea Anului de catre Times Higher Education. Programul MBA al Universitatii Sheffield este predate pe langa Marea Britanie, in tari ca Romania, Grecia, Serbia, Ucraina, Turcia dand astfel posibilitatea managementului din aceste tari sa invete intr-un sistem educational de elita, performant in conditii mult mai avantajoase financiar, acasa imbinand astfel job-ul cu studiile si viata personala.

Program MBA este special creat pentru managerii zilelor noastre care activeaza pe o piata locala sau globala si care au nevoie sa-si inbunatateasca cunostiintele si skills-urile, pentru a se dezvolta, a fi mai performanti si astfel a avansa in cariera. MBA-ul Sheffield are toate acredidarile internationale atat europene cat si americane iar la final absolventii primesc diploma Sheffield MBA emisa direct de Universitatea Sheffield cat si diploma CMI-Chartered Management Institute din Londra , echivalentul unei diplome de masterat in management si leadership strategic .

Alte caracteristici importante ale MBA-ul Sheffield ar fi : modul de livrare , un weekend pe luna la Bucuresti(vineri , sambata si duminica) ; cele 2 saptamani rezidentiale din Uksi Grecia alaturi de colegii din cele 5 tari implicate in program; corpul profesoral international format din profesori si practicieni ; cele 5 specializari in general management, finante, logistica, marketing si heath care management.

Pe langa programul de MBA , Sheffield mai ofera in Bucuresti si programul de Master in Marketing,Publicitate si RelatiiPublice.

Toate aceste lucruri fac din MBA-ul Sheffield o experienţă unică de învatare şi dezvoltare!

Pentru mai multe informatii si programari la sesiunile de informare din 15 si 16 aprilie va rugam contactati Biroul Reprezentanta al Universitatii Sheffield in Romania: Ms.Alina Vasile la telefon 004.021.315.27.23 sau email : avasile@city.academic.gr, www.city-sheffield.ro


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?