X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4031

Formuzal: Votul unui alegător la alegerile parlamentare va costa pînă la 1000 de lei

31 mar. 2014,, 15:08   Politică
3083 4
Foto : noi.md
În opinia bașcanului Găgăuziei, următoarea campanie electorală va avea miză mare, unele partide politice deja pregătindu-se pentru mituirea masivă a alegătorilor. Mihail Formuzal a declarat că deține dovezi reale că una dintre formațiunile politice intenționează să plătească cîte 1000 de lei pentru un vot pentru a-și asigura cît mai multe mandate în viitorul Parlament.

„Tehnologia de cumpărare a voturilor deja a fost testată la alegerile din Adunarea Populară a Găgăuziei. Aceasta a fost adusă de la Chișinău și realizată cu ajutorul liderilor locali”, a declarat Formuzal în cadrul unei emisiuni la „TVC 21”.

Bașcanul Găgăuziei consideră că la toamnă, în ajunul alegerilor parlamentare, ne așteaptă un război murdar al materialelor compromițătoare.

„Se va recurge la interceptarea convorbirilor telefonice și la alte metode. Sînt convins că aceste alegeri vor fi cele mai „murdare” din întreaga istorie a Moldovei. Pentru a accede în Parlament, unele partide vor utiliza toate mijloacele pentru a induce în eroare societatea”, a menționat Formuzal.

Bașcanul a comunicat că a transmis Procuraturii Generale dovezi privind mituirea alegătorilor, însă această instituție deocamdată nu a întreprins nicio acțiune concretă în acest sens.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?