Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Burse pentru managerii moldoveni la programul Sheffield Executive MBA oferit la Bucuresti ©

31 mar. 2014,, 08:30   Societate
4288 0

Universitatea Sheffield continua si anul acesta campania de recrutare din Republica Moldova pentru cursurile de MBA si Master care au loc la Bucuresti , Romania si ofera burse in valoare de 30% din costul studiilor.

Universitatea Sheffield este una din cele mai bune universitati britanice clasata mereu in top 10 in UK, are 5 laureati ai premiului Nobel iar in anul 2011 a fost desemnata Universitatea Anului conform Times Higher Education.

Programul EMBA al Universitatii Sheffield este predat cu succes in regiunea S-E europeana in tari ca Grecia, Serbia , Ucraina, Turcia si Romania.

Exec.MBA-ul Sheffield este oferit in Bucuresti din anul 2006 si a inregistrat un real succes avand in fiecare an 2 grupe a cate 25 de cursanti middle si top management.

Studentii sunt atrasi de:

● prestigiul si traditia academica a Universitatii Sheffield
●corpul profesoral exclusiv international (UK, SUA, GR, Canada)
● modul de livrare foarte flexibil (un weekend pe luna)
● networking ( 12 module in Bucuresti si 2 saptamani rezidentiale in UK si Grecia alaturi de colegii din peste 15 tari )
● un mba care combina teoria cu practica si are 5 specializari (marketing, management, logistica, finante, health care management)
● predarea in 5 tari dand astfel posibilitatea studentilor sa participe la cursuri in orice tara din cele 5 tari implicate in program
● acreditarile internationale atat europene cat si americane(AMBA, AACBS, BAC etc)
● dubla licentiere ( Diploma Executive MBA Sheffield cat si diploma CMI-Chartered Management Institute -cea mai importanta organizatie in management din UK)

Pe langa programul MBA, Universitatea Sheffield mai ofera in Bucuresti si programul de Master in Marketing , Advertising si Public Relations .

Toate aceste lucruri fac din programul MBA Sheffield o oportunitate excelenta de dezvoltare si invatare, aproape de casa si mai accesibila financiar!

Pentru mai multe informatii despre MBA si Master va rugam contactati Biroul Reprezentanta al Universitatii Sheffield in Romania: Ms.AlinaVasile la telefon 004.021.315.27.23 sau email : avasile@city.academic.gr, www.city-sheffield.ro

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?