X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Un politician deține INFORMAȚII NOI în cazul coruperii deputaților

21 mar. 2014,, 15:01   Politică
4548 4
Foto : union.md
Unul dintre suspecții reținuți în dosarul tentativei de corupere a deputaților ar fi consilierul netitular al președintelui Comisiei economie, buget și finanțe a Parlamentului, Veaceslav Ioniță. Cel puțin asta susține deputatul liberal Valeriu Munteanu, care a confirmat informația pentru NOI.md.

Potrivit lui Munteanu, organele de drept ar trebui să se autosesizeze, în contextul apariției unor detalii noi în acest caz.
„Stăm pe un etaj și l-am văzut de multe ori pe acest individ care venea la Ioniță. Ioniță urmează să confirme sau să infirme această informație, iar dacă va infirma, noi vom veni cu dovezi. Chestia este de moralitate, nu de legalitate. Toată lumea știe despre acest individ, dar toți se tem de le tremură genunchii”, a precizat Munteanu.

Solicitat de NOI.md să comenteze informațiile prezentate de Munteanu, deputatul PLDM Veaceslav Ioniță a refuzat să facă anumite declarații pe marginea acestui subiect. „Nu mă interesează acest om, nu comentez ce spune el”, a spus Ioniță.

Menționăm că Centrul Național Anticorupție a reținut, la începutul lunii martie, două persoane în cazul tentativei de mituire a deputaților. Anterior, șeful CNA, Viorel Chetraru, a infirmat zvonurile potrivit cărora deputatul Anatol Arhire ar fi fost vizat în acest caz.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?