X 
Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Deputații se țin de glume pe teme astrologice în Parlament

21 mar. 2014,, 11:10   Politică
3566 0
Foto: gov.md
Ședința de astăzi a Parlamentului a început cu mult haz pentru deputați. Examinarea ordinei de zi i-a dat motiv de glume vicepreședintelui legislativului Oleg Bodrug. Liberal-reformatorul a avut un sfat pentru deputații comuniști, în special pentru Grigore Petrenco.

„Ieri a fost echinocțiul de primăvară, soarele a trecut în zodia Berbecului, iar unii colegi au avut probleme grave de memorie, mai mult ca atît, ei nu se recunoșteau unii pe alții, tovarășe Petrenco”, a spus Bodrug.

Și președintele Parlamentului, Igor Corman, a avut o replică pe această temă. „Mișcarea soarelui nu e la ordinea de zi, mă tem cu nu avem nicio influență asupra aștrilor”, a spus Corman.

De cealaltă parte, deputații comuniștii au insistat ca membrii Guvernului să ofere explicații pe marginea alăturării Moldovei la sancțiunile UE impuse foștilor demnitari ucraineni. „Pînă în acest moment nu există nicio dezmințire oficială, că noi nu am aderat la aceste sancțiuni. Cine își asumă responsabilitate pentru asemenea decizii iresponsabile?”, a întrebat Petrenco.

Amintim că astăzi, în partea a doua a zilei, în Parlament vor avea loc audieri cu ușile închise pe marginea problemei securității statului. La ședință vor participa șefii tuturor structurilor de forță.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?