X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Clarvăzătorii au încercat să afle dacă Viktor Ianukovici este încă în viață

20 mar. 2014,, 03:29   Externe
11069 1
Foto: piter.tv
Lipsa lui Viktor Ianukovici la ceremonia de semnare a documentelor privind intrarea Crimeei în componența Rusiei i-a surprins pe mulți. În legătură cu aceasta pe internet au apărut zvonuri că președintele ucrainean fugar nu mai este în viață.

Jurnaliștii au decis să facă o anchetă în această privință și au cerut ajutorul unor clarvăzători și experți în numerologie. Și, după cum s-a dovedit, nu înzadar: unii clarvăzători au afirmat cu încredere că Ianukovici a părăsit deja această lume. Potrivit magicianului Iuri Kozlov, politicianul căzut în dizgrație a fost deja înscris în cartea morților, cu toate acestea, el a făcut o mică rectificare: dacă persoanei i se ridică un monument cînd este încă în viață, nu va fi ușor să-l simți în această lume.

Astrologii confirmă opinia clarvăzătorilor, dar atrag atenția la semnele care l-au însoțit recent pe Viktor Ianukovici și au prevestit viitoarele necazuri și nenorociri. Video cu coroana care a căzut peste președintele ucrainean a devenit viral pe internet și politicianul încă atunci urma să acorde atenție celor întîmplate.

Totuși, în ciuda avertismentelor sumbre, Ianukovici, fiind în exil, reușește să achiziționeze imobiliare. Costul imobilului cu trei etaje în suburbia Moscovei, care recent a devenit proprietatea lui, trece peste 50 milioane de dolari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?