Eurovision stiri: 522
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4012

„Batalionul Vidra” va face curăţenie în pădurea din sectorul Rîşcani

15 mar. 2014,, 09:00   Societate
4943 3
Foto : rybinsk-once.ru
Astăzi, în acest parc al capitalei se va desfăşura un „subotnic”! O curățenie de primăvară la scară largă organizează comunitatea cu denumirea simbolică „Batalionul Vidra”.

„Ne întîlnim pe 15 martie, la ora 09:00 dimineaţa, la intersecția străzilor Nicolae Dimo și Miron Costin, lîngă scările Parcului Rîşcani. Evenimentul a fost inițiat de către locuitorii orașului în scopul colectării și scoaterii deșeurilor din parc. Îi invităm pe toți locuitorii Chișinăului”, se scrie pe pagina evenimentului de pe Facebook.

Organizatorii spun că prezența unor persoane publice este salutabilă, ca și a oricărui locuitor al Chișinăului. Cea mai importantă e dorința benevolă a fiecărui participant de a depune eforturi pentru a face curăţenie în parc. Toţi doritorii de a ni se alătura trebuie să aibă asupra lor îmbrăcăminte adecvată pentru aceste scopuri: mănuși, saci mari de gunoi, 20 de lei pentru a plăti un camion de colectare a gunoiului (în cazul în care vine fără mănuși și saci, participantul va fi asigurat cu acestea din fondul inițiatorilor acţiunii). Dacă doriţi, puteţi lua un aparat de fotografiat pentru cronică și popularizarea în continuare a operaţiunilor de curățenie a Chișinăului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?