X 
Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4005

Cine va merge la „Eurovision”: Boris Coval sau Cristina Scarlat?

14 mar. 2014,, 11:32   Showbiz
6363 1
Foto: facebook(kankan.md)
Cele două semifinale nu ne-au oferit nici un fel de surprize. Cum era de așteptat, lideri ale acestora au devenit Boris Coval și Cristina Scarlat. Ce-i drept, în ajun fanii cîntăreței au rămas dezamăgiţi că favorita lor nu a obţinut cel mai mare punctaj din partea juriului, dar nici în urma televotingului. Interpreta a trecut în finală după numărul total de puncte acumulat.

"Sînt mulţumită pe deplin de prestaţia mea, a spus Cristina pentru NOI.md. ‒ Acei membri ai juriului care apreciază profesioniștii şi-au spus părerea, apreciindu-mă cu notele oferite. Pentru alții nu pot răspunde. În finală numărul nostru artistic va fi oarecum modificat, devenind o surpriză pentru public".

Criticii muzicali apreciază nivelul celei de-a doua semifinale a etapei naționale a concursului „Eurovision” ca fiind ceva mai joasă decît prima.

"Urmăresc concursul și pot spune că în acest an are un nivel mai jos decît cel care a avut loc în anul 2013, a declarat pentru NOI.md compozitorul Marian Stîrcea. ‒ Şansele de a învinge ale lui Boris Coval și Cristina Scarlat le-aş estima în proporţie de 60 la 40. Boris are parte de o promovare foarte activă și de sprijinul spectatorilor, fanii Cristinei, de asemenea, sînt foarte activi. Această poziţionare a interpreţilor ar putea fi schimbată de noul juriu care ar observa că Coval a venit la concurs cu un cîntec străin, iar Scarlat interpretează un cîntec scris de un compozitor moldovean", a adăugat Marian Stîrcea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?