Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4005

Producătorul Serghei Orlov: Boris Covali a făcut un show demn de Eurovision

12 mar. 2014,, 15:03   Showbiz
6732 0
Foto: trud7.md
Cei opt semifinalişti, selectaţi ieri, la etapa naţională a Eurovisionului nu au fost o surpriză pentru experții în muzică. Favoritul concursului, Boris Covali, a primit nota maximă din partea juriului și a acumulat cel mai mare număr de voturi ale telespectatorilor.

"Principala intrigă va încinge atmosfera în finală, a relatat pentru NOI.md producătorul muzical Serghei Orlov. ‒ Putem presupune că lidera celei de-a doua semifinale va fi Cristina Scarlat. Nu ne așteptăm la apariţia unor pretendenţi neaşteptaţi și la surprize ca cele de anul trecut. De promovarea lui Boris Covali se ocupă o companie puternică, și anume el are toate șansele, în opinia mea, să reprezinte Republica Moldova la Eurovision în Danemarca".

În timpul semifinalei s-a anunțat că la etapa finală componenţa juriului va fi schimbată complet, pentru a asigura concursului transparență absolută.

"Pentru prima oară în cei 10 ani de desfăşurare a Eurovisionului în Republica Moldova, ieri am putut vedea numărul votanţilor la televoting, ne-a spus Serghei Orlov. ‒ Pînă în prezent, informațiile erau ascunse de ochii publicului. Din păcate, în țara noastră există o practică nesănătoasă, cea a voturilor multiple, cînd pentru un artist se poate vota nelimitat de la unul şi acelaşi telefon. Acest lucru nu există nici în Ucraina, nici în România, nici în alte țări".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?