X 
Transnistria stiri: 1436
Preşedintele stiri: 4041

Deputații cer să le fie construit un bloc locativ în centrul capitalei

11 mar. 2014,, 15:21   Politică
4499 4
Foto: noi.md
Un grup de 47 de parlamentari a înaintat un demers președintelui Legislativului, Igor Corman, prin care solicită autorităților să aloce un teren de pămînt din centrul capitalei pentru construcția unui bloc de locuit destinat deputaților.

Deși în presă se vehiculează că apartamentele construite ar urma să fie achiziționate de către deputați la prețuri preferențiale, reprezentanții Parlamentului neagă aceste informații. Într-un comunicat al Legislativului se precizează că cheltuielile de construcție a blocului vor fi suportate integral de deputați, fără alocarea de mijloace financiare din bugetul de stat și în conformitate cu prețurile de piață a bunurilor imobile.

Menționăm că solicitarea parlamentarilor a fost deja înaintată premierului Iurie Leancă la finele anului trecut. În vederea asigurării deputaților cu spațiu locativ, semnatarii demersului cer Guvernului să aloce un lot de teren de 0,5 hectare.

Din grupul celor 47 de deputați fac parte reprezentanți ai tuturor fracțiunilor parlamentare – PLDM, PCRM, PD și PLR, inclusiv deputați neafiliați. Numele solicitanților pot fi găsite aici.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?