X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Ex-director al SIS-ului: Serviciile secrete americane și ruse cunosc numele lunetiștilor de pe Maidan (VIDEO)

10 mar. 2014,, 15:38   Societate
5844 6
Foto: noi.md
„Sînt convins că serviciile secrete americane, germane și ruse cunosc numele lunetiștilor care au tras în colaboratorii „Berkutului” și milițieni de pe Maidan. Numai că nu înțeleg de ce ei nu se grăbesc să publice această informație, or, aceasta este problema cheie a loviturii de stat armate din Ucraina”, a declarat pentru NOI.md fostul șef al Serviciului de Informație și Securitate al Republicii Moldova, Anatol Plugaru.

Potrivit interlocutorului, Ucraina și tot ce se întîmplă în jurul ei este un adevărat poligon de acțiuni militare ale serviciilor de spionaj ale SUA, Rusiei, Germaniei, Poloniei. Desigur că și ale Ucrainei, deși expertul este convins că jumătate dintre colaboratorii serviciilor secrete ucrainene au fost recrutați, or, cum atunci se poate explica situația care a condus la acapararea armată a puterii și la detronarea lui Ianukovici, chiar dacă este vorba de o persoană limitată?

„Noi vom afla, noi sîntem obligați să aflăm numele lunetiștilor. Nu înțeleg tergiversarea serviciilor secrete ruse în această problemă. Acum principala problemă este: ai cui au fost acei lunetiști, cine i-a angajat? Răspunsul la această întrebare le va pune pe toate la locul lor. Or, este evident că Ianukovici era cel mai puțin interesat de așa ceva. Imediat ce vor fi făcute publice numele asasinilor, va deveni clar cine sînt Turcinov, Kliciko, Iațeniuk și toată această gașcă în frunte cu Iulia Mandela”, este convins Plugaru.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?