Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4037

Candu CRITICĂ DUR acțiunile fostului coleg Bolboceanu

7 mar. 2014,, 11:37   Politică
5190 7
Foto: noi.md
Vicepreședintele Parlamentului, deputatul democrat Andrian Candu, a dat de înțeles, în cadrul unui mesaj postat pe o rețea de socializare, că Iurie Bolboceanu ar fi fost mituit să plece din PD. Potrivit lui Candu, fostul său coleg a recurs la un gest laș și dubios.

„Acest gest al fostului coleg este unul de lașitate, în opinia mea. De corectitudine nu mai vorbesc, modul în care a făcut-o vorbește de la sine. Daca dl Bolboceanu sau noii lui "prieteni" își imaginează că au dat o lovitură PDM-ului sau Coaliției, o să rămînă cu imaginația. Curînd se va vedea cîte parale (sau ruble?) a costat toată această poveste”, se menționează în mesajul lui Candu.

Totodată, deputatul l-a acuzat pe Bolboceanu de faptul că nu s-a implicat niciodată serios în activitatea Parlamentului sau cea a partidului. Democratul califică drept comice argumentele aduse de Bolboceanu pe marginea plecării sale din partid.

„Este foarte ciudat că oamenii au "revelații" cu cîteva luni înainte de alegeri. Tare mi-ar fi plăcut să vină cu idei noi la partid, viziuni, propuneri, să le discutam, nu să folosească asta ca așa-zis "pretext" pentru a face un gest dubios. Nu l-am văzut pe Bolboceanu să se manifeste vreodată serios în Parlament sau partid, de aceea mă miră argumentele lui”, mai spune Candu.

Menționăm că ieri, deputatul Iurie Bolboceanu a anunțat că părăsește Partidul Democrat și se retrage din fracțiunea parlamentară a PD. Acesta a precizat că a luat decizia de a pleca din cauză că viziunile sale nu mai coincid cu cele ale fracțiunii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?