Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4033

Anchetator: În cazul maniacului din Durleşti există persoane suspecte care sînt verificate

6 mar. 2014,, 10:24   Societate
4172 0
Foto: ziuaconstanta.ro
"În cazul maniacului din Durleşti există persoane suspecte care sînt verificate de anchetatori", a comunicat agenției "Infotag" şeful Secţiei de urmărire penală în cauze excepţionale din cadrul Procuraturii Generale, Cornel Bratunov.

Acesta a explicat că probele de ADN ale persoanelor suspecte sînt trimise pentru a fi verificate în România.

"Recent a fost înnoită brigada de investigare a datelor crimelor de rezonanţă. Nu pot vorbi despre dovezi sau cetăţeni concreţi – este taina anchetei. Muncim în fiecare zi la acest caz şi rămîne pentru brigadă unul prioritar", a menţionat Bratunov, subliniind că numărul persoanelor verificate deja a depăşit cifra de 100.

Anchetatorul a spus că a auzit despre o oarecare recompensă de 1 milion de lei, anunţată de un businessman moldovean, pentru orice informaţie despre presupusul ucigaş.

"Nici eu, nici colegii mei nu au fost contactaţi de nimeni. În Moldova practica de recompensare a informaţiei despre infractori nu se aplică. Timp de aproape 20 de ani de cînd activez în calitate de anchetator nu-mi pot aminti cazuri similare", a spus Bratunov.

În noaptea spre 1 aprilie 2011, la Durleşti, într-un automobil BMW poliţia a găsit corpurile neînsufleţite a doi tineri. Fata de 15 ani a fost ucisă cu un foc de armă în ceafă, iar tînărul de 18 ani – în cap şi în piept. Un caz similar a avut loc pe data de 10 septembrie 2010, în apropierea traseului Chişinău-Ialoveni, cînd în apropiere de un automobil marca Daewoo au fost găsite corpurile neînsufleţite ale unui bărbat de 31 de ani şi o domnişoară de 18 ani. Ambii au fost împuşcaşi dintr-o armă de vînătoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?