Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

La Chișinău s-a deschis un nou magazin „Viorica” (VIDEO)

3 mar. 2014,, 19:05   Societate
8469 0
Foto : noi.md
Fabrica de parfumerie și cosmetice „Viorica-Cosmetic” și-a deschis un magazin de produse cosmetice și parfumerie în centrul Chișinăului. Aici, pe cumpărători îi așteaptă o gamă înnoită și extinsă de produse de la „Viorica”. Aceasta cuprinde 70 de unități de produse noi și include o varietate de creme și produse pentru față și corp, care răspund tuturor necesităților femeilor cărora le place să se răsfețe, geluri de duș, produse pentru îngrijirea părului - șampoane și balsamuri pentru toate tipurile de păr, uleiuri de masaj, o serie de produse cosmetice pentru bărbați și produse hipoalergenice concepute special pentru îngrijirea pielii copiilor, precum și parfumuri.

În afară de seria actualizată de cosmetice naturale „Cosmeplant”, bazate pe extracte de plante ce cresc în Codrii Moldovei, compania „Viorica” a prezentat două noi linii de cosmetice de elită: „Violelle”, creată pe bază de uleiuri vegetale din Moldova, și „Flovio” – pe bază de extracte și uleiuri de plante unice în lume. Pentru reprezentantele sexului frumos a fost concepută o nouă linie de cosmetice antiîmbătrînire „25+”, „35+” și „45+”. Linia include creme de zi și de noapte pentru față, creme pentru pielea din jurul ochilor, creme de mîini și măști pentru față.

Toate acestea sînt produse de înaltă calitate, realizate exclusiv pe bază de extracte naturale și uleiuri de plante, cu aplicarea unor tehnologii cosmetice inovative. În producția sa „Viorica-Cosmetic” utilizează peste 30 de specii de plante medicinale cultivate în Moldova.

Toate produsele noi de la „Viorica-Cosmetic” au fost prezentate în cadrul expoziției „Beauty Moldova 2014”, care a avut loc în acest an. Vizitatorii ei au putut aprecia farmecul noilor colecții de la „Viorica”, precum și să se familiarizeze cu noutățile brandului.

Imaginea noii colecții lansate de „Viorica” a devenit cîntăreața Natalia Gordienco. Ea susține că a apreciat deja calitatea produselor noi și le folosește cu plăcere.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?