X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Pe Dudoglo îl interesează dacă Constantinov "poartă pantaloni"

28 feb. 2014,, 15:19   Politică
4690 5
Foto: newstv.md
Dmitri Constantinov trebuie să cedeze postul de președinte al Adunării Populare a Găgăuziei lui Demian Caraseni și să susțină candidatura lui Nicolae Dudoglo la funcția de bașcan al Găgăuziei. Astfel, el va putea demonstra că este „om de cuvînt și bărbat care nu degeaba poartă pantaloni”. De această părere este liderul democraților din Găgăuzia, Nicolae Dudoglo, care a menționat că „personal nu are pentru ce roși”, transmite NOI.md cu referire la Gagauzinfo.md.

Dudoglo a declarat că împreună cu Constantinov au schițat viitorul program comun de activitate conform căruia, fiecare și-a asumat anumite angajamente. Astfel, în circumscripția electorală nr.1 din Comrat Nicolae Dudoglo a susținut-o nu pe sora sa Ana Harlamenco, ci anume pe Constantinov, și „a făcut tot posibilul pentru a cîștiga alegerile”.

„Ne-am angajat să susținem candidatura lui Constantinov la funcția de președinte al Adunării Populare. Iar eu, în calitate de lider al celei mai mari grupe de deputați, am făcut tot posibilul pentru ca prin eforturi comune să convingem conducerea Partidului Democrat și unii deputați să voteze anume pentru Constantinov. Cu toate că la această funcție aspira și prietenul meu apropiat Demian Caraseni”, a declarat Dudoglo.

„Potrivit înțelegerilor, la sfîrșitul verii curente, Constantinov va trebui să cedeze fotoliul de președinte al Adunării Populare în favoarea lui Caraseni. Și nu pur și simplu să-i cedeze locul, dar și să voteze personal pentru el”, a menționat Dudoglo.

Totodată, Dmitri Constantinov este obligat să susțină la alegeri candidatura lui Dudoglo la funcția de bașcan al Găgăuziei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?