Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4008

Dmitri Iaroș intenționează să rupă de la Federația Rusă regiunile Voronej, Kursk și Belgorod (VIDEO)

28 feb. 2014,, 00:55   Externe
28477 40
Foto: topnews.ru
Unul dintre cei mai înfocați participanți la Euromaidanul ucrainean, liderul mișcării "Pravîi sector", Dmitri Iaroș, cheamă să se pună capăt "Imperiului Moscovei".

Potrivit Inosmi cu referire la Riga.Rosvesty, organizația radical-extremistă "Pravîi sector" va insista asupra numirii lui Dmitri Iaroș în funcția de șef al Serviciul de Securitate al Ucrainei. Ca obiectiv principal al activității sale în această funcție el consideră concentrarea eforturilor pe eliminarea oricărei disidențe în Estul, Sud-Estul țării și în Crimeea, precum și realizarea de activități subversive împotriva Rusiei în zonele de frontieră, cu implicarea unităților Serviciul de Securitate al Ucrainei.

Iaroș este de părere că prioritatea activității Serviciului de Securitate al Ucrainei ar trebui să fie destabilizarea situației din regiunile Voronej, Belgorod și Kursk pentru a le separa pe viitor de Rusia. În opinia liderului radical, dezintegrarea Rusiei este în interesele Ucrainei.

El, de asemenea, și-a exprimat speranța că, în cazul numirii sale în calitate de șef al Serviciului de Securitate al Ucrainei, va reuși să integreze Serviciul de Informații Externe în Serviciul de Securitate al Ucrainei.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?