X 
Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4026

Departamentul de Stat: SUA nu știu unde se află Ianukovici

27 feb. 2014,, 03:17   Externe
3546 0
Foto: obozrevatel.com
Autoritățile americane nu știu unde se află președintele demis al Ucrainei, Viktor Ianukovici, a declarat reporterilor, purtătorul de cuvînt al Departamentului de Stat, Jennifer Psaki.

"Nu pot spune nimic nou despre locul aflării lui", - a spus Psaki.

Anterior, Departamentul de Stat a declarat că a pierdut legătura cu Ianukovici din momentul cînd acesta din urmă a părăsit Kievul, în week-end. Înainte de aceasta, reprezentanții administrației SUA luau în mod activ legătura cu liderul ucrainean, prezentîndu-i viziunea lor asupra situației din Ucraina și acțiunile, care în opinia Washingtonului, urmau să fie întreprinse. Astfel, vicepreședintele american Joe Biden a vorbit de nouă ori cu presedintele Ianukovici la telefon, în ultimele trei luni.

Miercuri mass-media a scris că Ianukovici se află în suburbia Moscovei. RBC, în special, cu referire la sursele sale a anunțat că Ianukovici a fost văzut în hotelul "Ucraina" din Moscova, iar apoi în Barviha unde se află "Sanatoriul clinic Barviha" a administrației prezidențiale din Rusia.

Secretarul de presă al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, a declarat că nu deține informații despre locul aflării lui Viktor Ianukovici.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?