Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Sanda Filat: Eu nu mă supăr și, dacă nu mă supăr, nu este nevoie să iert (VIDEO)

25 feb. 2014,, 15:18   Showbiz
11327 3
Foto: youtube.com
Sanda Filat, fosta soție a ex-prim-ministrului Vlad Filat, își dezvăluie planurile de viitor și explică cu ce se ocupă în prezent. În cadrul unui interviu pentru PRIMA ORĂ de la Prime TV, Sanda Filat a vorbit despre Festivalul Internaţional "Johann Sebastian Bach", aflat la cea de-a IV-a ediție și care este organizat sub patronajul ei.

„Anul acesta festivalul va avea o amploare și mai mare. Avem un invitat special din Paris, de la biserica Notre Dame. Ambiția mea este să aduc acest festival la o amploare mare, să devină cunoscut prin calitatea sa”, a spus ea.

Sanda Filat susține că este o împătimită a frumosului și spune că acest lucru îl transmite și copiilor ei, care o susțin în toate. De asemenea, Sanda susține că își ține în taină viața personală.

„Nu văd sens să faci spectacol din viața ta personală. Fiecare are adevărul său, lucrurile sînt foarte interpretabile și atunci este mult mai bine să păstrezi această discreție. Totul depinde de atitudinea pe care o ai. Cînd o situație, orice situație o percepi ca pe o lecție din care trebuie să înveți ceva, atunci nu există regrete. Eu nu mă super și, dacă nu mă supăr, nu este nevoie să iert”, a spus Sanda.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?