X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Kiev: au fost uciși 7 polițiști și 13 protestatari

19 feb. 2014,, 01:43   Externe
5094 4
Foto: polit.ru
Situatia degenerează la Kiev şi se transformă într-o confruntare sîngeroasă. Ciocnirile dintre protestatari si forţele de ordine s-au soldat cu morţi şi numeroşi răniţi. 13 protestatari şi 7 poliţiţti şi-au pierdut viaţa dar numărul morţilor ar putea fi mai mare. Sute de persoane au fost rănite în timpul confruntărilor. După asistență medicală s-au adresat 298 de polițiști.

În total au fost spitalizați 272 de angajați ai forțelor de ordine, 59 au fost răniți.

La moment, în Piata Independenței din Kiev, unde continuă confruntarea dintre forțele de ordine și protestatari, s-a stins lumina, transmite UNIAN. Activiștii au raportat că "Berkut" trage în protestatari cu vopsea ultravioletă. Ei cred că astfel organele de drept marchează țintele, în care vor trage cu muniție de foc.

Anterior s-a anunțat că forțele de ordine au reușit să ocupe o parte a Euromaidanului. Protestatarii au reușit să oprească avansarea poliției după ce au ridicat o baricadă pe diagonală de la colțul Casei Sindicatelor pînă la Stela Independenței și i-au dat foc. Baricade a fost ridicată din anvelope și alte materiale combustibile. Ca rezultat, poliția nu poate continua asaltul Pieței Independenței.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?