X 
Eurovision stiri: 524
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4015

Kabaeva a comentat zvonurile privind idila și căsătoria cu Putin

19 feb. 2014,, 01:40   Showbiz
21158 3
Foto: informing.ru
Interesul mass-media pentru relația dintre renumita gimnastă Alina Kabaeva și președintele Rusiei, Vladimir Putin, nu contenește din 2008. Toate încercările presei de a face lumină în această problemă s-au soldat cu tăcerea președintelui, iar Kabaeva a negat totul.

Recent valul de zvonuri a făcut din nou înconjurul lumii. Asta după ce la Soci Kabaeva arăta un inel camerelor de filmat, iar presedintele Rusiei a fost fotografiat și el, cu un nou inel de căsătorie.

Interesul pentru situație este alimentat de faptul că gimnasta neagă relația cu președintele și nu vrea să facă public numele mirelui său adevărat. Alina a scris recent pe blogul său personal că ea îndeamnă mass-media să o lase în pace. Gimnasta a cerut ca jurnaliștii să înceteze să pună întrebări despre relația ei cu politicianul, deoarece nu există nicio dovadă a unei relații.

Totodată, celebritatea a strecurat o frază interesantă: "Dacă chiar ar exista o relație între noi, despre ea vor afla doar urmașii noștri, iar aceasta se va întîmpla peste vreo 50 de ani".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?