Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Primăria numără gropile din asfalt apărute în această iarnă

17 feb. 2014,, 10:07   Societate
3236 1
Foto: vidi-automarket.com.ua
Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, în acest an numărul gropilor apărute în urma căderilor de zăpadă e mai mic. Cel puțin asta susțin reprezentanții întreprinderii municipale „Exdrupo”. Procesul de evaluare a pagubelor cauzate de condițiile meteo din această iarnă continuă.

Angajații Regiei „Exdrupo” au început deja plombarea gropilor din carosabil cu asfalt rece, din cauza temperaturilor scăzute. Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, a cerut subalternilor să acorde prioritate arterelor principale, care asigură interconectarea sectoarelor din capitală, în timpul intervențiilor.

„Pe aceste străzi nu trebuie să fie situații problematice. Dacă e posibil, să se intervină în 24 de ore. Intervențiile pe celelalte străzi s-ar putea face mai tîrziu, pentru a nu se merge de două ori. Pentru a economisi și timp și bani. Chiar dacă acest lucru ar însemna un anumit disconfort pentru șoferi, pentru că intervențiile durează”, a precizat Chirtoacă.

Totodată, primarul s-a arătat nemulțumit de faptul că în urma utilizării materialului antiderapant, străzile capitalei sînt pline de noroi. Potrivit primarului, cantitatea de nisip utilizată în calitate de material antiderapant trebuie să fie redusă. Edilul a înaintat propunerea șefilor de direcții responsabili de această problemă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?