X 
Eurovision stiri: 524
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4014

Deputat: Autoritățile ucrainene concentrează la Kiev trupele de interne

17 feb. 2014,, 02:42   Externe
6384 2
Foto: noi.md
La punctul de concentrare al Ministerului Apărării din regiunea Kiev se află circa 600 de militari. Acest lucru a fost declarat de către președintele comitetului pentru lupta împotriva crimei organizate și corupției, deputatul din partea partidului "UDAR", Victor Ciumak.

"Astăzi autoritățile declară că sînt pregătite doar pentru soluționarea pașnică a situației din Ucraina, dar, în același timp, acțiunile lor contrazic cuvintele. Apare întrebarea: De ce autoritățile concentrează rezervele trupelor de interne în capitală", - a subliniat Ciumak.

Potrivit lui, soldații, care se află acum la punctul comun de concentrare al Ministerului Apărării au venit din Șostki, Dnepropetrovsk și Simferopol și încă nu au fost implicate în acțiunile din Piața Independenței, relatează "Ucrainskaia pravda".

"În ciuda declarațiilor ministrului interimar al Apărării că armata nu este implicată în confruntările de pe Maidan, edificiile Ministerului, cum ar fi Casa armatei, punctul comun de concentrare din regiunea Kiev sînt utilizate pentru cazarea trupelor de interne. Cine și din ce motive a dispus cazarea aici a trupelor de interne ale Ministerului Apărării ?" - a rezumat deputatul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?