Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4009

Dispută între membrii Comisiei Unificate de Control

15 feb. 2014,, 11:00   Societate
3174 0
Фото: vesti.md
Membrii Comisiei Unificate de Control nu au ajuns la un consens în problema reținerii ilegale a angajaților liceului „Lucian Blaga” din Tiraspol de către milițienii transnistreni. Reprezentanții unor delegații au negat faptul că reținerile operate constituie o provocare deliberată a securității transnistrene, se precizează într-o declarație de presă a delegației Moldovei în cadrul CUC.

Mai mult, unii membri ai CUC au înaintat propuneri cu caracter de ultimatum, încercînd să diminueze gravitatea incidentului produs pe 5 februarie. Delegația Moldovei a condamnat acțiunile milițienilor transnistreni, care au blocat activitatea observatorilor militari şi au întreprins acţiuni agresive în privinţa acestora.

În lipsa consensului pe marginea acestei chestiuni, s-a convenit că discuţiile vor fi continuate la şedinţa ordinară a CUC, care va avea loc pe data de 20 februarie.

Menționăm că trei angajați ai liceului „Lucian Blaga” din Tiraspol au fost reținuți săptămîna trecută de miliția transnistreană, fiind suspectați de contrabandă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?