X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Jennifer Lopez va cînta imnul Campionatului Mondial de Fotbal 2014 (FOTO, VIDEO)

15 feb. 2014,, 01:15   Showbiz
10236 0
Foto: urban.ro
Jennifer Lopez are 44 de ani însă se ține super bine. Frumoasei cîntărețe nu îi este rușine cu formele ei și a ales o ținută extrem de provocatoare în ultimul clip pe care l-a filmat.

Imbrăcată cu niște pantaloni scurți, mulați, Jennifer Lopez a filmat miercuri clipul piese We Are One, imnul Campionatului Mondial, împreună cu Claudia Leitte și Pittbul.

Pantalonașii purtați de Jennifer Lopez au fost creați de designerul Ashton Michael și au costat 950 de dolari.

Filmările au avut loc la Ford Lauderdale din Florida și vedem că are o temă de carnaval din care nu lipsesc steagurile Braziliei. Piesa We Are One (Ola Ola) este scrisă de Sia și va fi imnul Campionatului Mondial de Fotbal, iar cei trei vor fi prezenți la deschiderea oficială pe 12 iunie de la Sao Paolo.

Diva a purtat mai multe ținute viu colorate, inspirate din ținutele dansatorilor participanți la celebrele parade din cadrul Carnavalului anual de la Rio. Potrivit Daily Mail, Jennifer Lopez a declarat printr-un comunicat de presă că este entuziasmată că a fost aleasă pentru interpretarea imnului, aceasta crescînd într-o casă în care toți membrii familiei iubesc fotbalul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?