X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4035

AVEREA lui Mihai GHIMPU ridică semne de ÎNTREBARE

14 feb. 2014,, 11:25   Politică
20375 2
Foto: noi.md
Membrii Comisiei Naționale de Integritate (CNI) au remis procuraturii, pentru a fi recercetată, procedura de control inițiată în privința liderului Partidului Liberal Mihai Ghimpu, anunță moldovacurata.md.

Potrivit sursei, după opt luni de examinare, membrii CNI au constatat că politicianul nu și-a indicat în declarația de avere un automobil de model „Ford”, din 1996, și niște acțiuni pe care le deține într-o societate comercială.

De asemenea, rămîne neclară situația în privința apartamentului cumpărat de deputat și neindicat în declarația de avere pentru anul 2012.

Presa a scris anterior că noua locuință a liderului PL este situată într-un bloc de elită din centrul capitalei. Ghimpu a intrat în posesia apartamentului de 154 de metri pătrați încă în decembrie 2011. Cu toate acestea, imobilul nu se regăsește nici în declarația de avere pentru anul 2011, nici în cea pentru anul 2012.

„Am întors cazul spre recercetare pentru a fi completat cu contractul de investiții pentru acest apartament. În plus, avem nevoie și de explicația domnului Ghimpu. Vrem să știm dacă faptul că nu a indicat în declarația sa de avere mai multe bunuri este o scăpare sau a făcut-o intenționat”, a explicat vicepreședintele CNI Victor Strătilă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?