Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Descinderi cu mascați la cîteva cazinouri din capitală (VIDEO)

10 feb. 2014,, 16:15   Societate
3430 0
Foto: gandul.info
Inspectorii din cadrul Direcției de poliție Chișinău au efectuat percheziții la două cazinouri din capitală, din sectoarele Rîșcani și Centru. În urma descinderilor, oamenii legii au depistat un șir de încălcări grave ale legislației în vigoare.

Astfel, potrivit Inspectoratului General de Poliție, proprietarul celor două cazinouri, care este locuitor al orașului Bender, nu dispunea de niciun document pentru desfășurarea unei asemenea activități. Totodată, angajații Direcției au mai constatat că sumele de bani încasate de la clienţi nu erau înregistrate prin intermediul aparatelor de casă şi control de către administratori. În ambele sedii lipseau autorizaţiile de funcţionare şi licenţele de activitate în domeniu, iar proprietarul cazinourilor nu a putut prezenta poliţiei certificatele de standardizare a aparatelor de joc.

Poliţiştii au ridicat de la fața locului 20 de aparate de joc care, au fost depozitate în camera de păstrare a corpurilor delicte.

Pe marginea acestui caz a fost intentat un dosar penal pentru practicare ilegală a activităţii de întreprinzător, iar cele două cazinouri au fost închise. Proprietarul cazinourilor riscă o amendă de pînă la 60 de mii de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?