X 
Eurovision stiri: 518
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4006

La Chişinău se va deschide un azil pentru bătrîni

10 feb. 2014,, 09:41   Societate
19231 6
Foto: blogspot.com
La Chişinău, la finele anului se va deschide un azil pentru bătrîni. Despre aceasta a comunicat vineri, în cadrul întrevederii cu vicepreşedintele Parlamentului Oleg Bodrug, directorul fondului olandez Hulp Vervolgde Christenen, Jan Bor.

Potrivit agenţiei „Infotag”, care face trimitere la Serviciul de presă al Parlamentului, părţile au discutat programul de soluţionare a problemelor sociale ale copiilor din familii cu posibilităţi financiare limitate şi persoanelor de vîrsta a treia.

Ian Bor a menţionat că „pînă la sfîrşitul anului curent fundaţia pe care o conduce îşi propune să deschidă un azil de bătrîni la Chişinău şi să îmbunătăţească condiţiile de trai din centrele de reabilitare”.

Acesta a lansat un apel către locuitorii Moldovei şi Olandei „de a susţine financiar proiectele Fundaţiei pentru a contribui la soluţionarea problemelor reale ale comunităţii din Republica Moldova”.

Potrivit spuselor directorului, fundaţia pe care o conduce îşi propune să dubleze suma adunată din donaţii pentru ajutorarea familiilor sărace, familiilor marginalizate, instituţiilor de învăţămînt şi instituţiilor medicale din Republica Moldova. Oleg Bodrug i-a mulţumit lui Jan Bor şi a salutat „contribuţia fundaţiei olandeze la ajutorarea persoanelor aflate în dificultate şi la îmbunătățirea condiţiilor de trai pentru bătrîni, familii social-vulnerabile și persoane cu dizabilităţi”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?