Eurovision stiri: 524
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4014

Noutăți picante cu privire la secretele lui Bill Clinton

6 feb. 2014,, 01:35   Showbiz
8348 1
Foto: sickchirpse.com
Fostul iubit al actriţei Elizabeth Hurley, de 48 de ani, Tom Sizemore (52 de ani) cunoscut din filmul „Salvaţi-l pe soldatul Ryan", este cel care face aceste dezvăluiri. Mai mult, Sizemore zice că el însuşi i-ar fi făcut cunoştinţă lui Liz cu preşedintele american.

Tom Sizemore, care a fost recent arestat pentru că era un consumator notoriu de metamfetamină, a povestit cum în 1998, cînd a fost invitat la Casa Albă împreună cu iubita lui de atunci ( Elizabeth Hurley) a fost tras deoparte de Bill Clinton.

„Sînt comandantul suprem aici şi vreau să îmi dai numărul de telefon al iubitei tale", i-ar fi zis Clinton.

Şi Sizemore s-a executat. El şi Liz Hurley erau împreună din 1992 şi relaţia nu a mai durat mult. Declaraţia se poate vedea într-o înregistrare video postată pe site-ul Radaronline. Sizemore susţine că relaţia secretă a actriţei cu preşedintele american a durat un an. Elizabeth Hurley şi Bill Clinton au putut fi văzuţi împreună la diferite evenimente caritabile în 2002 şi respectiv în 2005.

Dezvăluirea este o premieră mondială şi a fost întîmpinată dur de Liz Hurley: „este o poveste prostească relaţia mea amoroasă cu Bil Clinton. Nu e nimic adevărat. De acum de întregul scandal se vor ocupa avocaţii mei".

Sizemore susţine că în 1998, Liz i-ar fi zis că Bill Clinton i s-ar fi destăinuit că el şi soţia lui Hillary dorm în camere separate şi că se iubesc platonic. Bill Clinton şi Hillary sînt căsătoriţi din 1971 şi au o fiică, Chelsea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?