X 
Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

Deputat: Ianukovici este în INCAPACITATE de exercițiu

2 feb. 2014,, 12:31   Externe
10220 9
Foto: obozrevatel.com
Președintele ucrainean Viktor Ianukovici, care recent a plecat în concediu medical, potrivit unor surse a fost transferat la terapie intensivă.

Acest lucru a fost anunțat de deputatul Radei Supreme din partea formațiunii "Batikivșcina", Vladimir Iavorivski.

"Din păcate, nu știm care este cu adevărat starea lui Ianukovici. Deja au apărut informații că el a fost transferat la terapie intensivă. Admit acest lucru. Deoarece mă pricep în fiziognomie, vreau să atenționez la modul în care s-a schimbat expresia și culoarea feții lui Ianukovici. Dacă anterior avea o expresie disprețuitoare, chiar batjocoritoare, apoi în timpul ultimei adresări către națiune era sumbru, cu ten nesănătos, evident se simțea rău", - a declarat deputatul.

"Reamintesc un singur lucru, Cernovol, care a dat un interviu recent, a lucrat cu Ianukovici mai mulți ani, din nou cu încredere deplină a declarat că acesta suferă de schizofrenie latentă și mania persecuției, el demult este în incapacitate de exercițiu. Asupra lui se exercită influență, inclusiv în Partidul regiunilor, care a început să se năruie, oligarhii se răzvrătesc. Dacă anterior îi era frică să vină în parlament, apoi săptămîna trecută a fost tocmai de două ori pentru a se întîlni cu fracțiunea și opoziția. Ianukovici însuși a confirmat la întîlnirea cu Partidul regiunilor în parlament că a avut o hemoragie, arăta foarte rău. Deaceea, sînt sigur că cît de mult nu ar fi vrut cineva să ascundă starea sa reală, vom afla", - a concluzionat Iavorivski.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?