Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Deputat ucrainean: Putin pregătea introducerea trupelor pentru a dispersa Maidanul

1 feb. 2014,, 13:16   Externe
8204 10
Foto: obozrevatel.com
Deputatul din partea formațiunii "Batikivșcina", Lesia Orobeț, a declarat că cuvîntarea președintelui rus, Vladimir Putin, la summitul din 28 ianuarie, la Bruxelles, trebuia să fie total diferită. Sperînd la introducerea stării de urgență în Ucraina, Rusia își pregătea trupele pentru dispersarea violentă a Maidanului, transmite ZIK.

"Discursul lui Putin la Bruxelles trebuia să fie total diferit. Se pregătea scenariul introducerii stării de urgență în Ucraina și Putin la Bruxelles ar fi spus: " Ei bine, UE, nu vă descurcați. În Ucraina a fost introdusă starea de urgență, așa că eu voi ajuta ucrainenii". Și apoi introducerea trupelor ruse sub orice pretext: a proteja cetățenii ruși, proprietatea rusă, Flota Mării Negre sau ceva de genul acesta", - a declarat Orobeț.

Ea a menționat, de asemenea, că de la reprezentanții ambasadelor străine primește în mod constant informații cu privire la activitatea serviciilor de informații externe, rusești la Kiev, iar de pe urma confruntării militare și dezvoltării în continuare a conflictului cîștigă numai Rusia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?