X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Ashton este ȘOCATĂ de ceea ce se întîmplă în Ucraina

31 ian. 2014,, 10:46   Externe
6177 8
Foto : obozrevatel.com
Înaltul Reprezentant al UE pentru afaceri externe și politica de securitate, Catherine Ashton, a declarat că unul dintre cele mai importante aspecte din Ucraina, care trebuie soluționat este prevenirea violenței și intimidării, transmite UNIAN.

"Situația din Ucraina este extrem de importantă pentru noi toți... Trebuie să spun că am fost șocată de informațiile privind situația actuală din țară, care au ajuns la mine de la mai mulți oameni. Și, desigur, unul dintre cele mai importante aspecte care trebuie soluționat este prevenirea violenței și intimidării. Sînt foarte îngrijorată cu privire la persoanele care sînt date dispărute. Avem întotdeauna ce discuta, atunci cînd este vorba despre oameni care pot fi considerați aproape ostatici. Și, indiferent de unde nu ar veni violența și intimidarea – aceste lucruri trebuie să înceteze", - a subliniat Ashton.

Există o șansă reală de a începe un dialog serios între diferite partide politice, între oameni, care trebuie folosită imediat. Este necesar, în primul rînd, în scopul de a uni oamenii și a încerca spulberarea temerilor pe care le au ei, de obicei, cu privire la viitorul Ucrainei, a declarat reprezentantul UE .

Anterior, Catherine Ashton a primit în dar o cască, înainte de întîlnirea cu Ianukovici.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?