X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4017

Sobceak a dezvăluit SECRETUL ceremoniei de inaugurare a Jocurilor Olimpice de la Soci

31 ian. 2014,, 03:28   Showbiz
12487 3
Fotо: tsn.ua
Cunoscuta prezentatoare TV și vedeta Xenia Sobceak a relatat cine dintre oamenii de cultură și sport din Rusia vor participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă - 2014 de la Soci. Informația exclusivă, potrivit Xeniei, jurnalista a postat-o pe contul său de "Tweeter".

Potrivit datelor sale, drapelul Rusiei va fi purtat de cosmonautul Valentina Tereșkova, regizorul Nikita Mihalkov, directorul artistic al Teatrului Mariinski, Valeri Gherghiev. Focul olimpic va fi aprins de celebra gimnastă, actualmente deputat în Duma de Stat, Alina Kabaeva.

"Am aflat primele detalii cu privire la deschiderea Jocurilor Olimpice. În fiecare țară drapelul este purtat la inaugurare de persoanele cu renume. În țara noastră (și aceasta este informația mea exclusivă), printre alții vor purta drapelul Tereșkova, Mihalkov și Gherghiev.

De asemenea, Alina Kabaeva va începe ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice cu aprinderea focului olimpic. Acesteia îi este rezervat un loc aparte în ceremonia de inaugurare.

Asta-i tot, deocamdată. Informația este din surse de încredere. Ca întotdeauna", - scrie Sobceak.

Potrivit prezentatoarei, în debutul ceremoniei de deschidere va evolua pianistul Denis Mațuev.

De notat că, în ultimele zile, aceasta nu este prima noutate sportivă exclusivă anunțată de Xenia Sobceak. Săptămîna trecută în "Tweeter-ul" său jurnalista a anunțat despre transferul mijlocașului echipei "Zenit", Vladimir Bîstrov, la "Anji" Mahacikala. Transferul într-adevăr a avut loc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?