X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4037

SUZUKI dezvăluie secretele noii cutii de viteze

28 ian. 2014,, 16:53   Ştiri Auto
4357 0

Foto: Suzuki
Noua cutie de viteze robotizată Auto Gear Shift va întruni calitățile cutiilor mecanică și automată

Compania Suzuki a făcut publice caracteristicile tehnice ale cutiei de viteze automecanice în cinci trepte (AMT) Auto Gear Shift. Noua cutie de viteze de la Suzuki va fi dotată cu un dispozitiv de acționare electrohidraulic, care va cupla automat ambreiajul și cutia de viteze.

Grație integrării dispozitivului de comandă și a controlerului, precum și fixării lor nemijlocit pe cutia de viteze, AutoGearShift garantează buna funcționare a tuturor mecanismelor dispozitivului. În plus, noua cutie permite schimbarea mai lină a vitezelor, deci – un control sporit asupra funcționării sincronizate a ambreiajului, cutiei de viteze și motorului.

Primul automobil dotat cu noua cutie Auto Gear Shift va fi prezentat la 5 februarie, 2014 la Salonul auto din Delhi.

Caracterisrici tehnice Auto Gear Shift:


Consum econom de combustibil

Grație transmisiei mecanice, pe care se bazează AutoGearShift, precum și dirijării computerizate a schimbului de viteze, automobilele dotate cu noua cutie de viteze robotizată de la Suzuki consumă combustibilul la fel de econom, ca și cele "mecanice".

Un șofaj lejer

Șoferul nu mai trebuie să schimbe viteza cu ajutorul ambreiajului: această funcție îi revine cutiei AutoGearShift,care va fi comodă în exploatare și în ambuteiaj, și la parcare.

Plăcerea șofatului

Pentru amatorii cutiei de viteze mecanice, noua cutie AutoGearShift are un regim manual de schimbare a vitezei, care va pemite conducerea automobilului în regimul schimbării mecanice a vitezei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?