Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Ambasadorul României la Chișinău DERANJAT de declarația lui Igor Corman

28 ian. 2014,, 11:37   Societate
16122 22
Foto: inprofunzime.md
Ambasadorul Romaniei la Chisinau, Marius Lazurca, s-a aratat deranjat de declaratia anterioara a presedintelui Parlamentului, Igor Corman, in care acesta zicea ca presedintele Romaniei, Traian Basescu, nu trebuie luat in serios atunci cand face declaratii privind un eventual proiect de unire. Lazurca a declarat in studioul In PROfunzime, ca spusele lui Corman au fost doar o gafa diplomatica.

"Sper ca domnul Corman stapanseste, cel putin la fel de bine ca mine, limbajul dimplomatic. Aceasta se numeste o gafa. Un sef al unui stat al Uniunii Europene este de luat in serios de catre un stat care aspira sa fie sprijinit de toate statele membre ale Uniunii Europene, mai cu seama de statele vecine, ori ce ar spune acest presedinte al acestui stat membru", a precizat Marius Lazurca.

Presedintele Parlamentului, Igor Corman, a declarat anterior ca declaratiile lui Traian Basescu privind unirea Moldovei cu Romania nu le ia nimeni in serios, nici in Europa si nici in lume, iar in Republica Moldova nu exista un motiv sa se vorbeasca despre riscul pierderii independentei tarii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?