Eurovision stiri: 518
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4006

Fiul lui Pavel Stratan, un adevărat actor în devenire! (VIDEO)

24 ian. 2014,, 08:30   Showbiz
8540 0
Foto: familiastratan.com
Se pare că talentul este o trăsătura definitorie în familia lui Pavel Stratan. După succesul Cleopatrei Stratan, acum și Cezar, baiețelul artistului, demonstrează că are toate datele să ajungă celebru.

Cleopatra Stratan avea doar trei ani atunci cînd s-a lansat pe piața muzicală, iar succesul a venit imediat. Fata lui Pavel Stratan a intrat chiar și în Cartea Recordurilor pentru performanța ei, iar acum i-a predat stafeta fratelui său mai mic.

Pavel Stratan i-a învățat pe cei doi copii ai săi că protejarea mediului este un lucru foarte important.

La doar cinci anișori, Cezar este un copil foarte talentat, care demonstrează cu fiecare ocazie că are toate caracteristicile necesare unui mare artist. Micuțul pare, însă, mai înzestrat pentru actorie, recitînd poezii cu un talent greu de trecut cu vederea. În plus, acesta cîntă și la chitară, dar și la tobe și pare foarte hotărît să calce pe urmele surorii sale.

Pavel Stratan este nedespărțit de fiul lui, pe care îl ia cu el chiar și la pescuit.

Pavel Stratan nu a putut rămîne indiferent la acest lucru, așa că a decis să facă publice înregistrările în care Cezărel, așa cum îl alintă pe cel mic, recită cîte o poezie sau chiar cîte o rugăciune.

Cleopatra Stratan avea doar trei anișori cînd s-a lansat pe piața muzicală din România.

Printre acestea, însă, s-a strecurat și o poezie puțin mai atipică, sau mai degrabă două versuri pline de ironie. Cezar Stratan recită un "pamflet" special pentru Oana, soția lui Viorel Lis.

Cezar este foarte mîndru de captura tatălui sau.

"Vreau să vă spun o poezie de Crăciun... Nimeni nu-i mai fericită decît Oana Lis în țară, pentru că la dînsa, Moșul vine în fiecare seară", spunea Cezar, într-un videoclip realizat cu ocazia Sărbătorilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?