X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

BC „Moldindconbank” S.A. - Banca Anului 2013 ©

20 ian. 2014,, 12:03   Societate
3878 0
Foto : noi.md
Pentru succesele înregistrate în anul 2013, Moldindconbank i-a fost conferit trofeul Banca Anului.

Pe data de 23 decembrie 2013, în cadrul celei de-a IV ediţie a concursului „Compania Anului” organizat de IPNA Compania „Teleradio-Moldova”, BC „Moldindconbank” S.A. a fost recunoscută drept Banca Anului la categoria „Eficienţă şi stabilitate”.

Această distincţie reprezintă aprecierea efortului depus de către personalul, conducerea şiacţionarii Moldindconbank pentru atingerea celor mai înalţi indicatori de dezvoltare şi eficiență în activitatea bancară, pe parcursul anului 2013, a declarat dna Svetlana Banari, Preşedintele Comitetului de conducere.

De menţionat că, pe rezultatele trimestrului I, II şi III, Moldindconbanka înregistrat cel mai înalt nivel al indicatorilor eficienţei bancare, ROA (rentabilitatea activelor) şi ROE (rentabilitatea capitalului), fiind recunoscută de majoritatea agenţiilor de raiting şi clasamente de profil interne (Agenţia EVM Consulting, Revista Profit) drept cea mai eficientă bancă din Republica Moldova.

Totodată, conform rezultatelor financiare pentru 30.11.2013, Moldindconbank şi-a îmbunătăţit considerabil poziţia de piaţă la majoritatea indicatorilor de volum, comparativ cu finele anului 2012. Astfel, Banca a avansat în clasamentul băncilor autohtone de pe locul trei pe locul doi după volumul activelor (11,8 miliarde lei) şi portofoliului de credit (7,5 miliarde lei), iar după capitalul normativ total (1,0 miliarde lei) a realizat un salt spectaculos de pe poziţia a 4-a pe poziţia a 2-a în sistemul bancar.

Siguranţa şi dinamica înaltă demonstrată în ultimii ani face din Moldindconbank unul din actorii principali ai sistemului bancar autohton, fapt ce impune prestarea şi dezvoltarea serviciilor de calitate, pentru a răspunde cu succes atît aşteptărilor clienţilor, cît şi imperativelor timpului.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?