Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ședința extraordinară a Parlamentului, amînată din lipsă de cvorum (VIDEO)

20 ian. 2014,, 10:28   Politică
4829 6
Foto: noi.md
Ședința extraordinară a Parlamentului, planificată pentru ora 10.00, nu va avea loc. Reprezentanții coaliției pro-europene au refuzat să participe la ședință, iar din lipsă de cvorum, aceasta a fost amînată. Asta deoarece în sală erau prezenți doar 41 de deputați, toți membri ai Partidului Comuniștilor, relatează NOI.md.

Înainte de ședință membrii Coaliției au declarat că gestul PCRM de a convoca ședința, nu este decît un spectacol de prost gust din partea opoziției.

„Am făcut un schimb de opinii în coaliție și am decis că nu vom participa la acest show și spectacol ieftin pe care comuniștii vor să-l orchestreze”, a anunțat președintele Partidului Liberal Reformator, Ion Hadârcă.

„Uitați-vă la injuriile la adresa jurnaliștilor adresate de liderii PCRM. Pe fundalul acestor acțiuni, abordarea subiectului de promovare a lor e o mare ipocrizie. Iată de ce am decis să nu participăm la această isterizare”, a explicat președintele PDM, Marian Lupu.

„O eventuală finalitate a dezbaterilor ar trebui să fie adoptarea unor amendamente, nu exploatarea microfoanelor și paradele de captare a atenției”, a opinat președintele fracțiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleț.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?