X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Johnny Depp s-a logodit cu Amber Heard

18 ian. 2014,, 19:00   Showbiz
5352 0
Foto: agentnews.ro
Actorul Johnny Depp s-a logodit cu iubita lui, actriţa Amber Heard, oferindu-i acesteia un inel de logodnă în ajunul Crăciunului, potrivit unor surse.

Amber Heard, care are o relaţie cu Johnny Depp din 2012, a fost surprinsă, la începutul săptămînii, purtînd pe inelarul mîinii stîngi un inel cu diamante, în care era montată o perlă neagră, pe care încerca să îl ascundă de fotografi. Deşi au existat informaţii că ar fi vorba doar despre un inel dăruit ca semn al dedicaţiei lui Johnny Depp, surse din anturajul cuplului au afirmat că actorul din "Piraţii din Caraibe" şi iubita lui intenţionează să se căsătorească, informează contactmusic.com.

"Cererea în căsătorie a avut loc cu ceva vreme în urmă, dar ea (Amber, n.r.) nu a purtat inelul", a declarat un prieten al cuplului pentru revista Us Weekly.

"S-a întîmplat în ajunul Crăciunului. Amber a avut nevoie de timp ca să se hotărască. L-a refuzat înainte (...) înainte să spună da. A aşteptat şi a avut nevoie să se gîndească mult timp la acest lucru", a precizat sursa citată.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?