X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Socialiștii vor organiza la Comrat un miting în susținerea referendumului

17 ian. 2014,, 12:08   Societate
3550 0
Foto: tribuna.md
Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), în comun cu un șir de organizații obștești, vor organiza la Comrat un miting în susținerea desfășurării pe 2 februarie a referendumului privind vectorul politicii externe a Republicii Moldova.

Mitingul este preconizat pentru 18 ianuarie 2014. Totodată, începînd cu 19 ianuarie, activiștii PSRM vor începe în localitățile mari din UTA Găgăuz Yeri o companie de informare despre referendum.

În opinia socialiștilor, acest referendum va deveni un prim semnal și un exemplu pentru autoritățile centrale cum trebuie consultată opinia publică înainte de adoptarea unor decizii importante privind vectorul extern și cel economic de dezvoltare.

„Găgăuzia întotdeauna s-a pronunțat pentru statalitatea Republicii Moldova și a exprimat interesele majorității populației țării. Acum, cînd actuala conducere de la Chișinău cu fiecare zi apropie țara de un colaps social-economic și pierderea suveranității statului, anume Găgăuzia trebuie să devină motorul proceselor începute în toată țara. Rezultatul acestor procese va fi integrarea Moldovei în Uniunea Vamală și ulterior în Uniunea Eurasiatică”, se menționează într-o declarație emisă de socialiști.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?