X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

La Chișinău a fost deschis un nou magazin „Viorica” (VIDEO)

16 ian. 2014,, 13:40   Societate
13561 0
Foto: noi.md
Fabrica de parfumerie și cosmetice „Viorica-Cosmetic” și-a deschis un nou magazin în centrul Chișinăului. Aici, pe cumpărători îi așteaptă o gamă actualizată și extinsă de produse ale acestei întreprinderi. Gama de produse include peste 70 de unități noi, iar la cele devenite deja clasice a fost înnoit designul de ambalaj și îmbunătățită compoziția.

În magazin sînt prezentate noile linii de produse de îngrijire a tenului și corpului – geluri de duș, geluri pentru față, săpunuri lichide, uleiuri pentru masaj, creme, preparate de îngrijire a părului - șampoane și balsamuri pentru diferite tipuri de păr, precum și o serie de produse cosmetice pentru bărbați și produse hipoalergenice, special concepute pentru îngrijirea pielii copiilor, parfumuri și cadouri.

În vînzare a mai fost pusă o nouă linie de cosmetice naturale: seria „Cosmeplant”, bazată pe extracte din plante ce cresc în Codrii Moldovei.

În plus, pînă la sărbătorile de primăvară „Viorica-Cosmetic” va lansa o nouă serie de cosmetice de lux pe bază de ulei din semințe de struguri, conținînd 70% de acizi grași esențiali și cel mai puternic antioxidant natural. În vînzare vor mai fi puse două linii noi de cosmetice: „Violelle”, creată pe baza de uleiuri vegetale din Moldova, și „Flovio” – pe bază de uleiuri și extracte din plante unice în lume.

Toate acestea sînt produse de înaltă calitate, realizate din extracte de plante și uleiuri naturale cu aplicarea tehnologiilor cosmetice inovatoare. În producția sa „Viorica-Cosmetic” utilizează peste 30 de specii de plante medicinale cultivate în Moldova.

Pe lîngă înalta calitate a produselor, consumatorii vor aprecia și accesibilitatea prețurilor. Reprezentanții companiei au promis că într-un viitor apropiat vor fi deschise noi magazine ale fabricii.

Magazinul „Viorica” este situat pe strada Ștefan cel Mare, 73 (colț cu str. Armenească).


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?