Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Reorganizări masive la Aeroportul Internaţional Chişinău

16 ian. 2014,, 11:03   Societate
5200 8
Foto: noi.md
De la finele lunii noiembrie 2013, toate activităţile economice desfăşurate de Aeroportul Internaţional Chişinău au fost trecute la Avia Invest, compania ce a concesionat întreprinderea, anunţă administraţia citată de Adevărul.

Astfel, Petru Jardan, directorul Aeroportului, şi-a dat demisia şi acum este manager general al companiei Avia Invest, care, la finele lunii august 2013, a cîștigat concursul de concesionare a Aeroportului Internaţional Chişinău.

Şefa Secţiei marketing a companiei Avia Invest, Galina Telpiz, a precizat că aceste restructurări se datorează anume contractului de concesionare a Aeroportului. Transferul activităţilor economice de la balanţa întreprinderii de stat la compania rusă Avia Invest este confirmată şi de datele de la fisc, care a exclus Aeroportul International Chişinău din lista celor mai mari contribuabili, locul lui fiind luat de compania concesionară.

La 30 august compania Avia Invest a fost desemnată învingătoarea concursului pentru concesionarea Aeroportului Internaţional Chişinău, lucru care a stîrnit critici în societate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?