Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Pe 15 ianuarie, la Chişinău începe să funcţioneze în regim de testare Sistemul automatizat de supraveghere a circulaţiei rutiere „Controlul traficului”

15 ian. 2014,, 09:50   Societate
3957 0
Foto: totul.md
Astăzi, 15 ianuarie, la Chişinău începe să funcţioneze în regim de testare Sistemul automatizat de supraveghere a circulaţiei rutiere „Controlul traficului”.

Potrivit informaţiilor parvenite la „Infotag”, Serviciul de presă al Ministerului Afacerilor Interne a anunţat că în regim de lucru vor fi fixate toate încălcările ‒ de la cele minore pînă la încălcările grave – la 29 din intersecțiile capitalei. Chiar și pentru încălcări minore conducătorii auto implicați vor primi avertismente în scris de la Poliția Rutieră. În viitorul apropiat camere de supraveghere vor fi instalate la încă șase intersecții. În total, conform proiectului, la Chișinău vor fi dotate cu tehnică modernă de fixare 41 de intersecții.

Deja de la 1 februarie, toți participanţii la trafic care încalcă regulile de circulație, sub orice formă vor fi introduşi într-o bază de date și vor fi sancţionaţi cu amenzi, privarea dreptului de a conduce.

Guvernul chinez a oferit RM 2,7 milioane dolari SUA, sub forma unui grant, pentru a fi iniţial instalate camere de supraveghere în capitală, ca apoi acestea să fie plasate şi pe principalele drumuri naționale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?