Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Lady Gaga va inaugura un muzeu dedicat lui Michael Jackson

9 ian. 2014,, 19:30   Showbiz
5393 0
Foto: vk.com
Lady Gaga va inaugura un muzeu dedicat cîntăreţului Michael Jackson, în care vor fi expuse obiecte în valoare de 2 milioane de dolari ce au aparţinut megastarului, pe care artista americană le-a cumpărat după decesul tragic al acestuia.

Lady Gaga şi-a mărit colecţia de obiecte care au aparţinut megastarului - decedat în urma unei supradoze de propofol pe 25 iunie 2009 -, în 2012, atunci cînd a cumpărat 55 de loturi la o licitaţie. Printre acestea s-au aflat jacheta celebră purtată de Michael Jackson în videoclipul piesei "Thriller" din 1983 şi o mănuşă albă decorată cu cristale Swarovski.

Cîntăreaţa consideră că este vital ca amintirea regretatului "rege al muzicii pop" să fie păstrată vie. Ea spune că nu s-a simţit deloc confortabil atunci cînd a aflat că articolele vestimentare purtate de Michael Jackson în turneele sale urmau să fie scoase la vînzare şi a decis în acel moment să le cumpere pentru a se asigura că acele haine vor fi conservate într-un mod corespunzător.

"Voi construi un muzeu şi voi aloca bani pentru o fundaţie care îl va administra. Motivul pentru care am cumpărat hainele lui Michael este acesta: propriile mele haine înseamnă foarte mult pentru mine, mai mult decît premiile cîştigate sau discurile lansate. Cred că ele continuă să poarte în ele energia şi amintirile acelor nopţi" , a spus Lady Gaga, citată de contactmusic.com.

"Atunci cînd hainele lui Michael au fost scoase la vînzare, iar el nu mai era printre noi, m-am simţit inconfortabil, supărată. Acum eu am grijă de ele - hainele sînt păstrate la temperatura potrivită şi sînt bine conservate. Am cheltuit multe milioane pe acest proiect. Consider că energia fanilor rămîne captată în haine. Am vrut să păstrez această energie şi am făcut acest lucru pentru el", a adăugat artista americană.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?