X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4011

„RTR Moldova” acuză „Moldtelecom” S.A că execută ordinele unor persoane terțe

9 ian. 2014,, 15:45   Societate
7337 6
Foto: gsp.ro
Pe 4 ianuarie Întreprinderea de Stat „Moldtelecom” S.A, a încetat retransmiterea postului de televiziune „RTR Moldova” în rețeaua proprie de distribuţie a serviciilor TV. Despre aceasta anunță radiodifuzorul „RTR Moldova”, care susține că retransmiterea a fost oprită fără a oferi vreo avertizare prealabilă, relatează NOI.md.

Radiodifuzorul „RTR Moldova” consideră că acţiunile întreprinse de compania „Moldtelecom” sînt nejustificate, fiind și rezultatul îndeplinirii ordinului unor terţe persoane. Acesta vine din partea companiilor concurente ale postului de televiziune „RTR Moldova” și este de natură economică sau politică.

„Este cert însă că conducerea companiei „Moldtelecom” a luat această decizie fără a ține cont de interesele companiei la nivel de stat, structură pe care o reprezintă, dar şi de interesele telespectatorilor, fiind deconectat unul dintre cele mai populare posturi de televiziune, mai ales în ajunul sărbătorilor. Astfel au fost lezate drepturile consumatorilor şi accesul la servicii”, menționează sursa citată.

Indiferent de decizia finală luată de conducerea companiei „Moldtelecom” S.A., radiodifuzorul „RTR Moldova” solicită Guvernului Republicii Moldova să efectueze o investigație pe marginea acestui caz şi să stabilească legalitatea acţiunilor întreprinse de către conducerea acestei întreprinderi de stat.

Reprezentanții „Moldtelecom” S.A nu au comentat deocamdată acuzațiile.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?