Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Un Airbus A320 a evitat în ultima clipă coliziunea cu un OZN

7 ian. 2014,, 14:22   Externe
17071 2
Fotо: travel.viva.gr
Căpitanul unui avion Airbus A320 a evitat în ultimul moment coliziunea cu un OZN, în momentul în care zbura deasupra localităţii Berkshire din Marea Britanie, aflată la doar 32 de kilometri de aeroportul Heathrow din Londra.

Pilotul avionului a zărit un obiect zburător neidentificat de culoare argintie care se îndrepta direct spre cabina de pilotaj, la o altitudine de aproximativ 10.300 de metri, potrivit Sunday World.

Potrivit unui raport de securitate, pilotul ce şi-a întors privirea pentru a se uita înainte, a observat un obiect ciudat care părea la aceeaşi altitudine cu avionul.

"Am avut foarte puţin timp pentru a mă concentra, fiind sub impresia că sîntem la un pas de coliziune", a povestit acesta. Reacţia a fost imediată, pilotul a virat avionul la dreapta şi a alertat ofiţerul de bord.

Căpitanul avionului Airbus A320 a fost atît de speriat de incident, încît a întocmit un raport către Centrul de securitate de la UK Airprox Board, care investighează evenimentele aeriene deosebite din spaţiul aerian britanic.

Pilotul a declarat experţilor că a văzut un obiect zburător sub forma unei ţigări sau a unei mingi de rugby, care era "de un argintiu strălucitor, metalic".

Incidentul s-a produs la o distanţă de aproximativ 32 de kilometri faţă de aeroportul Heathrow din Londra.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?