Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4010

Chuck Norris i-a dăruit lui Zaițeva un cățeluș și s-a căsătorit cu alta

7 ian. 2014,, 11:40   Showbiz
8620 1
Foto: sweet211.ru
Celebrul actor de la Hollywood Chuck Norris a avut o idilă cu interpreta rusă Elena Zaițeva, membră a duetului "Surorile Zaițev". Ei s-au cunoscut la o petrecere în Germania, și mai tîrziu, s-au întîlnit la Moscova. Soțul surorii gemene a Elenei, a deschis în capitala Rusiei un club de noapte, "Beverly Hills" și i-a propus lui Chuck, cu care era prieten, să fie acționar.

Starul avea doar unu la sută din acțiuni, dar numele său a atras mulți vizitatori.

Actorul s-a filmat și în videoclipul surorilor, atunci cînd acestea au venit la Los Angeles, cu concerte. Era permanent în preajma Elenei. Chuck a fermecat-o pe interpreta din Rusia, și în curînd între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste.

"Chuck s-au comportat cu mine foarte romantic. Mi-a dpruit un inel cu diamant, un ceas de aur "Rolex". Pînă acum le port. Nopțile noastre erau pasionale. El îmi șoptea: " Tu ești zîna mea, prințesa mea !" – a povestit Elena într-un interviu în exclusivitate pentru 7days.ru.

Norris de multe ori venea la iubita lui în Rusia, dar mereu în strict secret. Cei doi petreceau mult timp la vila, care se afla aproape de Sheremetievo, unde comunicau și făceau grătar. Însă aceste relații romantice nu l-au împiedicat pe starul de la Hollywood să se căsătorească în patrie cu un topmodel, Geena. În ultima sa vizită Norris i-a dăruit Elenei un cățeluș de la cîinele lui, un retriever american, care a primit porecla Chuck. Cu toate acestea sora Tatiana și soțul ei niciodată nu-l numesc așa.

"Pentru noi , el este Roșcatul. Pentru că nu vrem să ne amintim de Chuck , după ce a procedat așa cu Lena", - spune Tatiana Zaițeva.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?