X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Dereck Chisora vrea să-l "termine" pe Kliciko

5 ian. 2014,, 12:15   Sport
7591 0
Foto: directpress.ru
Chisora astfel intenționează să se răzbune pentru lupta pierdută în fața lui Vitali Kliciko. În acel meci britanicul a rezistat toate cele 12 runde, dar a pierdut la puncte. Și din moment ce Vitali Kliciko s-a retras din box, britanicul este gata să lupte cu fratele mai mic, Vladimir . "Vreau să ajung la el și să-l termin", - a declarat Chisora pentru mass-media britanică.

Dar mai întîi el trebuie să treacă de ucraineanul Andrei Rudenko. Lupta lor va avea loc în 15 februarie la Londra. Și numai dacă va cîștiga, Chisora va putea pretinde la un meci cu Vladimir Kliciko.

Chisora s-a remarcat nu atît prin lupte, ci prin comportament scandalos. De exemplu, înainte de lupta cu Vitali Kliciko, britanicul l-a lovit pe ucrainean la cîntărire, iar în ring, l-a scuipat în față pe fratelei său, Vladimir. A reușit, de asemenea să se încaiere la conferința de presă cu compatriotul său, David Haye, în fața căruia va pierde mai tîrziu prin knock-out.

În boxul profesionist Dereck Chisora a petrecut 22 lupte, are în palmares 19 victorii și trei înfrîngeri, transmite sport.mail.ru

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?