Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4005

Statul va înlocui reprezentantul său în Consiliul de observatori al "Moldovagaz"

26 dec. 2013,, 10:05   Societate
3534 0
Foto Фото: noi.md
Reprezentantul statului în Consiliul de observatori al SA "Moldovagaz", Vadim Ceban, va fi înlocuit după Anul Nou. Surse din cadrul societăţii pe acţiuni moldo-rusă au comunicat agenției "Infotag" că această mișcare este legată de faptul că Ceban pleacă din funcția de director din cadrul Direcţiei generale securitate şi eficienţă energetică.

Potrivit sursei, modificările vor avea loc după Anul Nou. La momentul actual, Ceban, care a depus deja cererea de demisie din minister, se află la Moscova, în componenţa delegaţiei moldoveneşti care duce tratative cu "Gazprom" privind contractul de furnizare a gazelor în 2014. Directorul general al "Moldovagaz", Alexandr Gusev, a declarat săptămîna trecută că "Republica Moldova nu va rămîne în 2014 fără gaze naturale", iar contractul va fi semnat cel mai probabil, pe 26 decembrie.

Potrivit declaraţiei pe venit, în anul 2012, venitul lui Ceban din postul de viceministru a constituit 110 mii de lei, iar în calitate de reprezentant al statului în Consiliul de observatori al "Moldovagaz" şi alte cîteva întreprinderi cu capital de stat - de şase ori mai mult.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?