Transnistria stiri: 1384
Eurovision stiri: 510

Curiosity a fotografiat pe Marte artefacte ciudate (FOTO)

26 dec. 2013,, 03:14   Ştiinţă şi IT
14489 0
Foto: topnews.ru
Joseph Skipper este un arheolog virtual, adică el “face” excavaţii pe alte planete, observînd diverse anomalii preluate din diverse imagini capturate de sondele spaţiale pămîntene. Uitîndu-se la aplicaţia Google Mars, care oferă imagini detaliate ale planetei roşii, Skipper a făcut o descoperire tulburătoare.

El a examinat panorama interactivă a Craterului Gale postată pe site-ul oficial al NASA și a găsit pe suprafața planetei roșii două obiecte ciudate, foarte diferite de peisajul înconjurător.

Joseph Skipper le-a numit discuri, cu toate acestea, potrivit lui, ele seamănă mai mult la cupe mici, adînci, fără mînere sau farfurii de porțelan alb.

"Bolurile" pot fi văzute pe fotografii la mărirea imaginilor. Artefactele ciudate pot fi găsite pe site-ul NASA de oricine. Imaginile cu obiecte au fost făcute în noiembrie 2012.

Nu departe de "boluri", oamenii de știință au descoperit un alt obiect ciudat, ruginit asemănător cu un scripete sau tracțiune integrală. Acesta poate fi, de asemenea, vizualizat pe panorama de pe site-ul oficial al NASA.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?