X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Un viceministru este acuzat de implicare într-o schemă frauduloasă (VIDEO)

23 dec. 2013,, 12:48   Societate
7277 1
Foto: noi.md
Un grup de circa 100 de persoane din capitală afirmă că au fost victimele unei escrocherii, în spatele căreia ar sta viceministrul Transporturilor, Vladimir Cebotari. Potrivit Asociației pentru Prevenirea și Combaterea Corupției, în 2011 oamenii au încheiat contracte cu un antreprenor care urma să le construiască mansarde, dar la trei ani de la achitarea banilor, acestea așa și nu au fost construite.

„În spatele acestor firme stau oameni foarte cunoscuți publicului, oameni care se folosesc de imaginea lor publică. Multe persoane au luat credite și au intrat în datorii, dar nu au aceste mansarde nici pînă în prezent. Persoanele sînt disperate, pentru că totul se acoperă la nivel înalt”, a spus liderul Asociației, Andrei Donică.

Deși s-au adresat în instanță pentru a-și face dreptate, pînă în prezent oamenii nu și-au recuperat banii investiți, afirmă Donică. Liderul asociației mai spune că printre proprietarii firmei cu pricina ar fi și sora viceministrului Transporturilor, Vladimir Cebotari, care ar acoperi ilegalitățile comise de întreprindere.

„În spatele afacerii stau persoane de rang mai înalt, și anume Vladimir Cebotari, care este fratele Marianei Cebotari. Această afacere este bine acoperită de persoane influente. Pătimiții s-au adresat poliției, procuraturii, însă totul se tărăgănează, nimic nu se face”, a precizat Donică.

Viceministrul Transporturilor nu a comentat, deocamdată, acuzațiile care i se aduc.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?